×
your story

“This story is real, because I invented it.”

Boris Vian (1920-1959)

Print leeft. Net dat maakt een boek het medium bij uitstek. Wilt u uw persoonlijk verhaal op papier zetten, voor uzelf of anderen? De onuitputtelijke liefde voor papier maakt van Amper&Sand een expert in publishing. Naast het uitgeven van eigen publicaties – met Prestige Trendboek als toonaangevend voorbeeld – vertelt Amper&Sand ook het verhaal van anderen. In het verleden werden reeds de juiste woorden gewikt en gewogen voor zowel privé- als professionele klanten.  Van one-sheet tot persoonlijk boek: Amper&Sand is klaar om uw verhaal te vertellen.

Limburg bedrijvig

book cover

Limburggids

nijptest

Uw boek, maatwerk.

Welke kernboodschap wilt u brengen? Welke doelgroep hebt u voor ogen? Hoe wilt u tewerk gaan? Wat is het uiteindelijke doel van uw boek? Op deze en andere vragen zoeken we tijdens het oriëntatiegesprek een antwoord.

Met deze antwoorden ontwikkelen we vervolgens een plan op maat. In samenspraak bepalen we de doorlooptijd van onze samenwerking. Afhankelijk van uw beschikbaarheid rekenen we vier tot twaalf maanden om uw boek te creëren. We stellen de inhoudelijke boodschap scherp en vertalen dit naar de inhoud van het boek. De rode draad, hoofdstukken en kapstokken waaraan we uw verhaal ophangen, worden bepaald.

Tijdens interviews van maximum 2 uur gaan we telkens dieper in op één hoofdstuk. Bij elke nieuwe afspraak bespreken we laatste hoofdstuk en werken we aan het volgende. Wanneer alle hoofdstukken geschreven zijn, schakelen we onze eindredacteur in.
Daarna gieten we uw verhaal in een passend design. We werken een coverconcept uit, gaan optioneel voor een fotoshoot en zorgen dat het totaalplaatje klopt.

Wanneer we samen de knopen omtrent formaat, papiersoort en afwerking doorgehakt hebben, gaat uw boek in druk.

Tot slot zijn we graag uw partner voor het lancering van uw boek, het opzetten van een event, het aanschrijven van de pers of het meedenken over distributiemogelijkheden.

 

“The reading of all good books is like a conversation with the greatest minds of the past centuries.”

René Descartes (1596-1650)

prestige book

Elke reden is de juiste reden.

Zet dit u aan het denken? Dat dachten we al.

We hebben immers allemaal een reden om ons persoonlijk verhaal neer te pennen. We zijn benieuwd naar uw motief. Wilt u uw kennis en ervaring delen? U positioneren als expert binnen uw vakgebied? Uw levensverhaal vertellen of dat van uw bedrijf? Uw kredibiliteit verhogen met een knap verhaal? Of eerder iets nalaten voor familie en vrienden? Elke reden is goed om uw verhaal vorm te geven.