×

It’s all about the story

white book on chair

About Amper&Sand.

Amper&Sand is een storyteller pur sang. Als onderdeel van de Hasseltse Hands Groep kan deze content publisher rekenen op heel wat ervaring op vlak van grafische vormgeving, strategie, conceptontwikkeling, copywriting en branding.

De onuitputtelijke liefde voor papier maakt van Amper&Sand een expert in publishing. Naast het uitgeven van eigen publicaties – met Prestige Trendboek als toonaangevend voorbeeld – vertelt Amper&Sand ook het verhaal van anderen. In het verleden werden reeds de juiste woorden gewikt en gewogen voor zowel privé- als professionele klanten.  Van one-sheet tot boek: Amper&Sand is klaar om uw verhaal te vertellen. Ontdek wat wij voor u en uw zaak kunnen beteken.

Team.

Maxime Petitjean
Editor in Chief

Maxime gelooft dat een goed verhaal en de juiste communicatiemix resulteert in een optimale customer loyalty

Kristof Schiepers
Uitgever

Kristof heeft een zwak voor goede content. Met zijn passie voor communicatie en jarenlange ervaring weet hij steeds de juiste invalshoek te vinden voor uw verhaal.

Stijn Martens
Uitgever

Toegevoegde waarde en relevantie zoeken voor de lezer. Daar wordt Stijn warm van. Met zijn jarenlange ervaring in de communicatiesector weet hij steeds die lezer onderscheidend te bereiken.

Laurence Libert
Uitgever

Pienter als ze is, weet Laurence steeds het juiste puntje op de i te zetten. Ook haar ervaring in de communicatiesector is een meerwaarde voor Amper & Sand.

Dorien Camps
Journalist

Kwalitatieve content begint volgens Dorien steeds met een sterk concept. Haar voorliefde voor taal maakt van deze journaliste een toevoegde waarde binnen het bedrijf. 

Celine Vander Linden
Project Manager

Alles in goede banen leiden? Dat doet Celine. Als Project Manager zorgt ze er met de glimlach voor dat niets bij Amper & Sand over het hoofd wordt gezien.

Pieter Claes
Grafisch Vormgever

Pieter giet tot slot uw woorden en beelden in een indrukwekkende lay-out. Van subtiel tot uitbundig: Pieter maakt het mooi.

Sabine Lamiroy
Copywriter

Als ervaren journaliste met een expertise in eindredactie versterkt Sabine het team van copywriters en journalisten.

Gert Houben
Copywriter

Gert is een journalist die u telkens weer in het verhaal weet te vangen. Zijn ervaring spreekt dan ook voor zich.

Alix Vandeweyer
Copywriter

Alix heeft als copywriter een hart voor literatuur. Ze wilt telkens opnieuw een mooi resultaat neerzetten.

Myrthe Moermans
Copywriter

Myrthe is bijzonder sterk in het brengen van een verhaal en denkt als geen ander vanuit het standpunt van de klant.